Jedno od najlepših posnih jela iz bakine kuhinje
Skratite vaše dragoceno vreme i preskočite pečenje oslića. Kad sitno iseckate povrće, dodajte i komadiće ribe u tiganj, zajedno ih propržite i dodajte vaše omiljene začine. Ovo će skratiti vreme kuvanja, a vaša musaka sa oslićem i tikvicama i dalje će biti jako ukusna.
Oslića obariti pa ga očistiti od kostiju. Tikvice iseći na listiće, pa posoliti i ostaviti 15 minuta, pa ocediti tečnost.
U tiganj sipati ulje, pa dodati seckan luk, šargarepu, papriku, beli luk, koren celera i mleveni biber. U to dodati isitnjenog oslića, sve propržiti i izmešati.
Na dno tepsije idu krugovi krompira, pa oslić sa povrćem, pa tikvice krugovi pa opet oslić i na kraju listovi krompira.
U kuvan paradajz staviti kukuruzni skrob i izmutiti, dodati malo ulja i preliti. Peći na 220 stepeni C 40 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.