Bogato jelo po bakinom receptu
Iz bakine kuhinje vam donosimo posnu picu. Bogat specijalitet od kog će vam poći voda na usta na prvi pogled.
Zamesiti testo od navedenih sastojaka da bude mekše. Ostaviti da odmori 20 minuta pa ga razviti veličine većeg okruglog pleha.
Premazati pleh uljem kao i testo pa ga prebaciti u pleh. Premazati kečapom i ajvarom.
Posuti malo rendanim kačkavaljem. Razbacati tunu i šampinjone. Poređati papriku i luk pa na kraju paradajz.
Posuti ostatak kačkavalja, posuti origanom i peći na 220 stepeni C 20 minuta da lepo porumeni. Seći toplu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.