Obožavaćete je
Iz bakine kuhinje vam donosimo posnu pitu sa višnjama grizom i orasima.
Za 3 rolnice:
U višnje bez koščica dodati griz, šećer i orahe. Sve izjednačiti. U činiju sipati kiselu vodu, pa dodati ulje.
Tri kore ređati jednu preko druge i premazati vodom i uljem. Višnje podeliti na tri dela.
Na dno poređati trećinu višanja, saviti ivice i uviti. Tako i ostale dve. Oštrim nožem zaseći pitu da vam posle ne puca.
Peći na 200 stepeni C 30 minuta da porumeni. Posuti prah šećerom i vanilin šečerom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.