Prvi se brzo i lako, a još brže jede
Foto: ShutterstockDonosimo vam recept za puding tortu, koja je zbog brzine i ukusa savršena za iznenadne goste.
Za podlogu:
Za fil:
Za dekoraciju:

U jednoj posudi pomešajte posni mleveni keks sa sokom i otopljenim margarinom. Izlijte smesu u kalup obložen pek papirom, da dobijete podlogu. Zatim ostavite u frižideru dok pripremate fil. Puding razmutite sa šećerom u malo sojinog mleka, a ostatak mleka zagrejte. Nakon što provri, dodajte razmućenu smesu i skuvajte puding. Onda skinite sa vatre i ostavite da se malo prohladi. Dodajte rendanu čokoladu pa polako promešajte. Preko podloge u kalupu nanesite fil pa ostavite da se stegne. Na kraju tortu premažite biljnim šlagom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







