Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za posni kuvani kupus.
Propržiti sečen praziluk, šargarepu, koren celera i na kocke krompir. Dinstati, pa dodati krupne kocke kupusa.
Naliti vode i kuvati da se povrće skuva i voda uvri. Dodati kuvan paradajz i suvi začin.
Na ulju prporžiti četiri čena seckanog belog luka i jednu ravnu kašiku brašna. Čim zarumeni ubaciti ml. papriku i sipati u kupus.
Lagano izmešati. Dodati kuvani paradajz, suvi začin i peršunov list. Nikad niste jeli slađi posni kupus.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.