Obožavaće će ga i gurmani
Recept za zdrav posni ručak iz bakine kuhinje koji mogu da spreme i početnici.
U šerpu iseckati luk, papriku i šargarepu. Sve izdinstati. Dodati crvenu papriku, suvi začin i krompir. Naliti da ogrezne. Kuvati 20 minuta.
U tanjir sipati instant, dodati punu kašiku ajvara i izmešati sa malo mlake vode. Pustiti da se kuva 2-3 minuta.
Dodati peršun. Ručak je gotov.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.