Recept je proveren, a ukus priča priče
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za posno medeno srce - klač sa tradicijom.
U činiju sipati kiselu vodu i prosejati brašno sa praškom za pecivo. Dodati cimet i muskatni orah nariban.
Dodati šećer i ulje, seckani orah i krušku na kockice. Sve izjednačiti i sipati u pleh obložen pek papirom.
Odozgo sipati seckane orahe. Peći na 200 stepeni C oko 40-45 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.