Naučite da kuvate najbolju supu na svetu
Nema ničeg lepšeg nego da posle lude noći i provoda pojedete za ručak bakinu juneću supu. Onu domaću, što se kuva dugo i što ima poseban ukus.
Takav recept dobili smo od baka Jelene Petrović i pripremili za vas. Pratite video uputstvo i budite bez brige, spremićete je sigurno dobro.
U lonac staviti meso i povrće krupnije sečeno. Naliti hladnom vodom i kuvati na tihoj vatri oko 1,5 sat, procediti, pa vratiti na šporet. Zatim dodati so, začin i rezance ili napravite knedle.
Pred kraj ubaciti seckan peršun.
Meso i zelen služiti uz paradajz sos kao rinflajš.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.