Gotovu čorbu dekorisati vlašcem po želji i poslužiti.
Svakom ručku po pravilu prethodi dobra supa ili čorbica.
Evo recepta za jednu sa krompirom:
Krompir i koren celera očistiti, sitno iseckati, oprati i kuvati oko 20 minuta u bistroj supi.
Šargarepu očistiti, oprati i izrezati na fine štapice. Pažljivo dinstati na maslacu ne više od pet minuta.
Krompir i celer u supi usitniti, pa dodati pavlaku i sve polako zagrejati. Začiniti supu solju i biberom. Vlašac dobro oprati i iseći na sitne kolutove.
Gotovu čorbu dekorisati vlašcem po želji i poslužiti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.