Može se služiti i kao prilog uz jelo
Iz bakine kuhinje vam donosimo recept za savršenu projaru sa sirom.
Umutiti jaja, dodati sir, ulje, jogurt, kukuruzno brašno, so i prašak za pecivo.
Sve izmešati i sipati u podmazan pleh ili obložen hek papirom.
Peći na 220 stepeni C 30-40 minuta. Jede se samostalna ili kao prilog.
Jedna od najsigunijih receptata da će ti uvek uspeti.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.