Spreman za tili čas
Ne postoji ništa lepše od mirisa pečenog domaćeg hleba, svi volimo vruće testo.
A tek ako mu dodamo kačkavalj i obogatimo ga mirisom belog luka. Na sve to dodajte kulen ili neku domaću slaninicu, ali može i šunka.
Na pripremu ćete potrošiti svega 15 minuta, a dobićete savršen doručak, pa šta više poželiti?
- hleb - najukusniji će biti domaći, ali možete iskoristiti i bilo koji stari hleb
- 200 gr kačkavalja
- 200 gr kulena
- 150 gr maslaca
- pola veze svežeg peršuna
- 4 čena belog luka
Nožem zaseći hleb, ali ne do kraja. Potrebno je napraviti mrežu sastavljenu od kockica veličine od oko 2,5 centimetara.
U svaki razrez ubacite po parče sira i kulen.
U posebnoj činiji pomešajte maslac, seckani peršun, beli luk pa posolite. Sve lepo promešajte pa hleb premažite i ovom smesom.
Hleb prekrijte alu-folijom i pecite u zagrejanoj rerni na 250 stepeni 20 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.