Pravi raj za nepca
Dodajte prilog po želji i uživajte u slasnoj rapsodiji povrća sa dodacima.
Skuvajte krompir u ljusci, ali ne sasvim da se prekuva, skinite ljusku pa presecite napola. Izdubite sredini u jednu činiju. Šunku isecite na kockice, kao i sir. Jaja izmutite malo žicom, dodajte u izdubljen krompir iseckanu šunku i sir, izdrobljen beli luk, peršunov list.
Ubacite i kiselu pavlaku i rendani kačkavalj i sve zajedno izjednačite. Kašikom punite krompir. Pravilno rasporedite masu. Pecite na 220 stepeni oko 40 -50 min da lepo porumeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.