Idealan za prazničnu trpezu
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo recept za osvežavajuć voćni kolač.

Umutiti belanca sa šećerom, dodati brašno i griz sa praškom za pecivo, pa dodati i suvo grožđe.
Ubaciti ulje, limunovu koricu jogurt i sve izjednačiti.
Pleh obložiti pek papirom, pa posuti šećerom preko. Na dno poređajte jabuke na kocice sa cimetom i voće po želji, kao i bananu na kolutove.
Odozgo sipati testo i poravnati. Peći na 200 stepeni C, 45 minuta.
Ohladiti pa okrenuti na poslužavnik i skinuti hartiju. Odozgo možete premazati medom i služiti ga.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







