Ovaj recept za popularno nazvan "montekristo" sendvič će vas naterati da ga poželite ujutro, popodne i uveče
Osim što se lako priprema, mali "zaokret" u osnovnoj kombinaciji šunke i kačkavalje u sendviču je više nego ukusan.
Osim toga, savršena ideja za obrok kada ostanete bez ideja.
Pomešajte majonez i senf i namažite na prvo parče hleba. Na njega stavite jedno parče filea, a potom kačkavalj.
Potom ide drugo parče koje ćete sa obe strane da namažete mešavinom majoneza, a zatim još jedan red piletine ili ćuretine, a za tim kačkavalj.
Poslednje parče hleba namazati premazom samo sa jedne strane, i preklopiti sendvič.
Uzmite tiganj i stavite ulje da se greje.
Za to vrijeme umutite jaje i mleko, umočite sendvič sa obe strane i propržite ga ulju po par minuta sa obe strane.
Sendvič poslužite dok je još topao, piše Telegraf.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.