Neobičan, dekorativan, hrskav - razgrabiće se u trenu
Zamisli krompir koji je plesao s nožem, pa se zavrteo oko drvenog štapića, a zatim se ispržio do zlatne savršenosti. Svaki zalogaj je eksplozija ukusa, a po bakinom receptu je neodoljiv.
Krompir očistiti, oprati, iseći sa strane tanke listiće, pa zatim preseći krompir na pola.
Okrenuti krompir na sečeni deo. Staviti ga između dva štapića za roštilj i seći ga na tanke listiće nožem, pritiskati slobodno do štapića.
Okrenuti krompir pa krenuti na isti način, ali ukoso. Štapić premazati uljem i probosti po sredini i savijajući krompir. Ulje ugrejati, ubaciti u vrelo ulje i povremeno okretati. Kad porumeni, izvaditi na upijajući papir i posoliti uživajte u hrskavom ukusu koji se topi u ustima.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.