Nema gubljenja vremena pored šporeta, ispasirajte ga i sipajte u teglu
Ako ste zauzeti poslom i nemate mnogo vremena da stojite pored šporeta kako biste spremili domaći avjar, postoji i recept za ovaj koji se ne kuva.
Papriku i paradajz operite dobro, pa ih isecite, ali papriku očistite od semenki. Beli luk takođe očistite. Sve sastojke stavite u blender, pa ih ispasirajte i dodajte so i šećer.
Dobro promešajte ajvar i sipajte u spremljene tegle.
Vaša zimnica je gotova.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.