Leto ne možemo da zamislimo bez ovog jela
Kako su krenule vrućine domaćicama nije baš prijatno da provode mnogo vremena u kuhinji.
Zato će vam ovaj recept za brzi letnji obrok dobro doći.
Ukućani će biti oduševljeni, a smazaće se očas posla.
Operite i očistite paprike od semeni i peteljki. Posolite ih iznutra.
U činiji umutite sir i jaja, peršun i posolite po portebi. Filujte ovom smesom paprike, a svaku zatvorite kolutom paradajza.
U pleh stavite ulja i pecite ih oko 40 minuta dok ne budu gotove u predhodno zagrejanoj rerni na 180 stepeni.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.