Jednostavno se spremaju
Napravićete ih brzo i lako. Idealne za slavsku ili svečanu trpezu.
Rastopite ulje i čokoladu na pari (posebno belu, a posebno crnu čokoladu). Dno i stranice kalupa premažite čokoladom pa stavite u frižider da se stegne. Slatku pavlaku dobro umutite miskerom pa dodajte mlevene lešnike i mleveni keks. Zatim punite kalupe filom do pola, pa prelijte čokoladu da bude ravno. Pustite da se praline dobro prohlade pa ih vadite iz kalupa.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.