Dodajte je kao prilog ili namažite na hleb
Domaća pileća pašteta pravi se lako, a ukusom nimalo ne zaostaje za onom kupovnom.
U šerpi sa slanom vodom skuvajte piletinu. Izvadite piletinu i sačuvajte šolju bujona. Ohlađeno meso stavite u blender, dodajte luk, krastavčiće, masline i začine pa blendajte, postepeno dodavajući bujon. Kremastu smesu posolite i pobiberite po ukusu, pa dodajte sok od limuna i senf.
Izblendajte sve sastojke, da se ujednače, pa sipajte u činiju. Ostavite da se pašteta ohladi. Mažite je na hleb ili dodajte kao prilog nekom jelu. Čuvajte paštetu u frižideru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.