Gulaš je izuzetno ukusno i hranljivo jelo u kome gurmani uživaju
Ako ne znate šta da skuvate za ručak, neka to bude juneći gulaš. Ukućani će uživati.
Juneći gulaš spada u omiljena jela koja svi vole. Niko nije ravnodušan prema ovom hranljivom i ukusnom obroku a za njegovu pripremu nije potrebno odvojiti mnogo vremena.
Iseckajte na kockice crni luk i stavite u lonac, dodajte ulje, i odmah zatim so da bi se luk bolje sjedinio.
Dinstajte ga dok ne dobijete želatin, tj. gustu masu. Iseckajte junetinu na kockice i dodajte je u izdinstani luk, zatim nalijte vode toliko da prekrije meso.
U sve to dodajte začin za jelo, biber, mlevenu crvenu slatku papriku, mlevenu crvenu ljutu papriku, beli luk, i ostavite da se kuva 2-3 sata na umerenoj vatri.
Kad se to sve lepo sjedini, tj. dobijete gustinu, gulaš je spreman za jelo.
Kako dodatak možete pripremiti pire krompir, pirinač ili testeninu.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.