Prste da poližeš
Foto: ShutterstockSlatke i brze, savršene za sve prilike - donosimo vam recept rum bombice.
Pomešajte margarin i šećer u prahu pa polako dodajte keks, rum i otopljenu čokoladu. Rukom oblikujte kuglice pa stavite u frižider da se stegnu. Čokoladu otopite sa uljem da dobijete glazuru, pa time prelijte bombice.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







