Posno jelo - savršeno za porodični ručak
Iz bakine kuhinje vam donosimo savršenu ideju za ručak pun vitamina - šaminjone sa prazilukom i povrćem.
Naseckajte praziluk, papriku i šargarepu. Dodajte ulje i malo vode, tri kašike i među prste suvog začina. Izmešajte i poklopite da se dinsta.
Dodajte šampinjone, krupnije na listiće, a sitnije cele. Izjednačite poklopite i dinstajte još 15 minuta. Pred kraj ubacite seckan beli luk.
Na kraju malo seckanog peršuna.
Uz ovaj brz obrok ispržite malo ponfrita ili baren krompir po želji. Prijatno!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.