Pravo je vreme da isprobate ovaj recept
Recept za kačamak spremljen na nešto drugačiji način, hrskava kora i meko punjenje oduševiće vas na prvi zalogaj.
- ostatak skuvanog kačamaka
- malo sira
- 2 jaja
- malo brašna
- prezle
- so, ulje
Ostatak vrućeg kačamaka rasporedite u podmazan pleh da bude debljine bar 2 cm.
Dobro ga kašikom pritisnite, isecite sa podmazanim nožem na kocke pa u svaku kocku ugurajte po želji kockicu tvedjeg sira.
Staviti u frižider na pola sata. Istresite na dasku, pa ga nožem sad isecite gde ste malopre da dobijete kocke. Uvaljajte u brašno i umućena i posoljena jaja pa u prezle. Pržite u ulju na srednjoj temperaturi.
Uz krišku sira, čašu jogurta, kiselog mleka ili već po izbori poješće se u slast ostatak kačamaka i ko ga ne voli.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.