Najbrži način da spremite riblju čorbu
Mnogi vole riblju čorbu, ali se ustručavaju da je prave jer vlada mišljenje da ona mora i do sedam sati da se kuva na tihoj vatri.
Ovaj recept za riblju čorbu je gotov za svega sat vremena. Jednostavan i brzinski recept, a ukus će vas sigurno oboriti s nogu. Ono što je sigurno, svi će misliti da ste je kuvali satima i tražiće sigurno da im sipate još.
Prokuvate filete oslića, šnicle i glavu šarana, biće vam dovoljno 15 minuta.
Na maslinovom ulju propržite crni i beli luk, celer i šargarepu.
Kada prokuvate ribu, odvojite kosti i isitnite. Dodajte sve u šerpu sa povrćem i nalijte vodom.
Ujedno bi trebalo dodati i konzervu tunjevine koju ste prethodno iscedili. Nalijete sve sokom od paradajza, dodate začine, dagnje i malo narendane kore limuna.
Biće vam potrebno maksimalno sat vremena, da dobijete jedinstvenu fuziju ukusa. Na samom kraju pomešate malo brašna i aleve paprike, promešate sa malo tople vode i dodate u šerpu kao laganu zapršku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.