Uz ovaj sastojak ukus će biti fantastičan
Miris hrane dok se priprema kao ukusan obrok nije baš svima prijatan, naročito ako pržite ribu.
Iako je pored pečenja u rerni, prženje ribe najčešći način njene pripreme, može se dogoditi da riba bude žilava ili da poprimi neprijatan miris ili okus.
Ako želite da budete sigurni da će ispasti savršeno, u tiganj morate dodati jednu namirnicu.
U tiganj u kojem ćete pržiti ribu, sipajte 100-125 ml mleka, pa kad se ta tečnost malo zagreje dodajte ribu.
Prženje u mleku čini je mekom, a ovaj napitak upija neprijatne mirise, posebno rečne ribe, piše Taste Matters. Ako pripremate posno jelo, možete koristiti posnu vrstu mleka poput bademovog, prenosi Krstarica.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.