Tražićete parče više
Uspeva svima, brzo se pravi, a ukrasiće svaku svečanu trpezu.
Susam ispecite u tiganju na ulju. Pleh obložite folijom pa pospite susamom. Krekere umačite u jogurt pa ređajte u pleh. Preko nanesite polovinu fila pa opet krekere. Preko toga opet nanesite fil i na kraju, završite krekerima. Ostavite na hladnom preko noći. Okrenite tortu naopačke, da susam dođe na vrh. Dekorišite slanu tortu šargarepom i krekerima.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.