Ovaj rolat napravićete lako a nestaće sa stola odmah. Idealno predjelo za prazničnu ili slavsku trpezu
Za rolat:
Za fil:
Odvojte žumanca od belanaca. Onda umutite belanca u sneg. Dodajte ulje, so, spanać i jogurt u žumanca. Lagano spojte s umućenim snegom. Smesi dodajte brašno sa praškom za pecivo i polako ga umešajte varjačom. Obložite pek-papirom za pečenje, pa u njega izlijte smesu. Pecite rolat oko 10 minuta na 180 stepeni. Urolajte pečen rolat sa papirom i pustite da se prohladi. Premažite rolat sirnim namazom pa poređajte šunku i izrendajte krastavčiće. Secite rolat i poslužite.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.