Nezaboravan gastronomski doživljaj
Piletina u pesto sosu je jednostavan, ali izuzetno ukusan obrok koji će oduševiti vaše čulo ukusa.
Ova kombinacija sočnog belog mesa i aromatičnog pesto sosa, upotpunjena slatkim čeri paradajzom, pružiće vam nezaboravan gastronomski doživljaj.
Piletina u pesto sosu sa čeri paradajzom lako se priprema, pa će se snaći čak i oni bez kulinarskog isustva.
1. Prethodno zagrejte rernu na 180 stepeni Celzijusa.
2. U većoj posudi začinite pileća bela mesa solju i biberom po ukusu.
3. Premažite svako pileće belo meso pesto sosom, osiguravajući da bude ravnomerno prekriveno.
4. Poređajte piletinu u pleh za pečenje ili tepsiju obloženu papirom za pečenje.
5. Dodajte čeri paradajz oko pilećeg mesa.
6. Pecite u prethodno zagrejanoj rerni oko 25-30 minuta ili dok piletina ne postane sočna i potpuno ispečena.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.