Spremaju se lako i brzo, a ukus se pamti sve do večere...
Kao prilog uz ovo ukusno jelo možete da poslužite pire krompir ili pirinač, ali su one same po sebi izvrsne.
Meso iseći na šnicle i izlupati ga kuhinjskim čekićem. Posoliti pobiberiti, pa uvaljati u brašno. Meso ispržiti na ulju sa obe strane. Izvaditi šnicle, pa ispržiti sitno isečen luk, šargarepu.
Vratiti meso, staviti malo vode i kuvati na tihoj vatri oko sat vremena. Iseckati krompir na krupnije kocke, staviti sa mesom i povrćem. Kada je voda skoro isparila, a meso omekšalo i krompir se skuvao, dodajte pavlaku.
Po želji stavite seckan peršun.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.