Ukus je neopisivo dobar!
Iz bakine kuhinje nam danas stiže odličan predlog šta spremiti za ručak ovih dana. Reč je o receptu za krmenadle u pavlaci, koje se zapeku u rerni, te jelo dobije još slasniji momenat.
Ako nas pitate, ove aromatične svinjske krmenadle sa pavlakom su jednostavno i veoma ukusno jelo, nećete potrošiti više od 30 minuta na pripremu, a rezultat je mekano i sočno meso u finom umaku.
Krmenadle izlupati, začiniti, namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 minuta. Pavlaku razmutiti, u nju dodati kačkavalj, brašno, izdrobljeni beli luk, biber i malo vode. Sve to izmešati.
Krmenadle poređati u podmazanu tepsiju i preliti pavlakom.
Zapeći u rerni na 200 stepeni da porumeni, oko 15-20 minuta.
Ukus je neopisivo dobar!
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.