Recept je proveren, a ukus savršen
Nema paljenja rerne i stajanja pored šporeta satima, a ukus je fantastičan.
Razmutiti prašak za puding sa šećerom u malo mleka. Ostatak mleka zakuvati pa kad provri ukuvati puding. Kuvati uz mešanje dok se puding ne zgusne. Skloniti sa vatre pa u vruće umešati maslac iseckan na komadiće, mešati dok se potpuno ne sjedini sa pudingom. Dodati tada i kiselu pavlaku i dobro promešati. Dodati keks izlomljen na komadiće (izlomite ih rukama) i izmešati. U pleh premazan tankim slojem maslaca izliti polovinu smese, preko složiti iseckane banane, prekriti ostatkom smese i ostaviti da se ohladi i stegne. Preko ohlađenog kolača nafilovati umućenu slatku pavlaku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.