Uživajte u ovoj kulinarskoj čaroliji
Spremi se da otkriješ pravu kulinarsku čaroliju. Bakin recept za punjenu piletinu idealan je za porodični ručak, tu nema greške.
Pažljivo pratite video recept i neće biti problema da ga uspešno napravite.
Iseći tanje šnicle pilećeg filea, pa ih izlupati između folije. Kačkavalj izrendati, pa izmešati sa seckanim peršunovim listom.
Izlupane šnicle premazati sa izdrobljenim belim lukom, pa na sredinu staviti punu kašiku smese kačkavalja.
Saviti ivice i urolati. U tiganj sipati ulje da se zagreje, a rolnice uvaljati u brašno i pržiti ih u ulju poklopljene oko 20 minuta.
Pored možete služiti pečeni krompir, isečen na krupnije komade.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.