Oduševiće vas ukus pirea na ovaj način
Pire krompir se, bar kod nas, priprema tako što se krompir prokuva u vodi, doda so, puter i mleko i napravi kremasta tekstura gnječilicom za pire krompir. Sudeći po savetima sa društvenih medija, spremamo ga potpuno pogrešno. Osim što nepotrebno trošimo neke sastojke, prljamo i previše posuđa. TikTokerka @legglauren91 ima malo drugačiju tehniku koja je oduševila mnoge, prenosi The Sun.
Ona, naime, krompir skuva u mleku, a kada je gotov, ne treba ga ni procediti, već se samo dodaje maslac, so i malo bibera. Umutiti ga možete drobilicom ili mikserom ako želite da postignete jako glatku teksturu.
Kaže kako ne mora da pere cediljku, ne troši vodu na kuvanje, a ono najbitnije - pire je boljeg ukusa.
Svojim receptom na TikToku oduševila je druge korisnike koji kažu kako jedva čekaju da isprobaju ovaj neobičan način kuvanja pirea.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.