Gotov je za pet minuta
Foto: Youtube printscreen, Baking RoomFenomenalni desert nestaće sa stola odmah - tiramisu rolat koji ćete obožavati.
Za patišpanj:
Za krem:
Za premazivanje:
Dodatno:
Rernu zagrejte na 180 stepeni. U jednoj posudi pomešajte jaja i šećere. Kad se smesa sjedini i postane svetla i prozračna, dodajte kefir i ulje, pa ponovo promešajte mikserom. U testo dodajte brašno, skrob i prašak za pecivo. Mutite na slaboj brzini dok ne dobijete glatko testo. Testo izlijte u pleh obložen pek-papirom. Pecite 10 do 15 minuta u rerni zagrejanoj na 180 stepeni. Pospite šećerom u prahu. Zatim skuvajte jaku kafu pa je ohladite. Umutite dobro ohlađenu slatku pavlaku pa dodajte šećere. Umešajte krem sir. Dobro umutite. Sklonite papir za pečenje, a patišpanj potopite u hladnu kafu. Stavite veći deo krema preko patišpanja pa poravnajte. Pospite kakaoom pa pažljivo umotajte u rolat. Premažite ostatkom krema.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







