Napravi se lako, a pojede još brže.
Desert za iznenadne goste koji se topi u ustima, a uspeva baš svima - tiramisu u čaši.
Žumanca umutite sa šećerom pa ih skuvajte na pari. Nakon što se prohladi polako umešajte sir sa šećerima, da dobijete kompaktnu smesu. Zasebno mikserom umutite slatku pavlaku pa dodajte u smesu od sira i žumanaca. Dodajte i kakao da se sve sjedini. Zatim umačite piškote u skuvanu kafu. U čaše izmrvite piškote natopljene kafom pa premažite sloj fila. Pospite sa malo kakaoa. Ostavite desert bar pola sata u frižideru.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.