Vrhunski ukus, obavezno probajte
Samo zamislite miris sočnih i hrskavih bataka i sigurno će vam krenuti voda na usta.
A ovaj recept za punjene batake iz bakine kuhinje je odlična ideja za današnji ručak - uživanje je zagarantovano.
Batacima odvojiti kosti, pa ih malo izlupati preko folije. Posoliti, premazati senfom i kajmakom ili kiselom pavlakom.
Premazati belim lukom, posuti origanom i mlevenim biberom, staviti kačkavalj i šunku i malo soja sosa.
Presaviti meso i poklopiti.
Premazati još malo soja sosom i posuti solju i i uljem. Peći na 200 stepeni oko sat vremena.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.