Odlična za doručak, užinu ili večeru
Foto: Youtube Printscreen/Jelajelena PetrovicAko ne znate šta da spremite za doručak, probajte izvrsnu pitu sa krompirom bez kora kakvu su pripremale naše bake.
Priprema se veoma lako, brzo, od malo sastojaka i svima se dopada. Možete je poslužiti toplu ili hladnu – jednako je dobra. Ujedno, ako vam se ne jede za doručak, poslužite je ukućanima za večeru ili kao prilog za ručak.

Krompir očistiti, izrendati i staviti u vodu da odstoji malo, pa iscediti. Dodati izlupana jaja, brašno i griz, malo biber, so, izmrvljen sir i peršunov list seckan. Dobro izmešati sve.
Manji pleh premazati uljem, sipati pola, pa poređati listove kačkavalja, pa drugu polovinu sipati pa izravnati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







