Odlična za doručak, užinu ili večeru
Ako ne znate šta da spremite za doručak, probajte izvrsnu pitu sa krompirom bez kora kakvu su pripremale naše bake.
Priprema se veoma lako, brzo, od malo sastojaka i svima se dopada. Možete je poslužiti toplu ili hladnu – jednako je dobra. Ujedno, ako vam se ne jede za doručak, poslužite je ukućanima za večeru ili kao prilog za ručak.
Krompir očistiti, izrendati i staviti u vodu da odstoji malo, pa iscediti. Dodati izlupana jaja, brašno i griz, malo biber, so, izmrvljen sir i peršunov list seckan. Dobro izmešati sve.
Manji pleh premazati uljem, sipati pola, pa poređati listove kačkavalja, pa drugu polovinu sipati pa izravnati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.