Vreme je za nešto drugačiji doručak.
Ako tražite ideju za doručak, imamo fenomenalan recept za vas.
Slana torta sa zeljem i kajmakom se sprema jednostavno, a ukus je božanstven.
Potrebno je samo malo veštine i vremena.
Penasto umutite jaja i so, pa dodajte ulje, zatim sitno seckano zelje i na kraju brašno.
U kalupu za tortu podelite smesu na tri dela i ispecite tri kore na pek papiru na 180 stepeni oko 15 minuta.
Postavite prvu koru na tacnu, potom premažite tankim slojem kajmaka, stavite malo seckanog mladog luka, seckanu ili iscepkanu papriku, zatim stavite drugu koru, ponovite postupak, stavite i treću koru i nju premažite kajmakom, a zatim preko narendajte kuvana jaja.
Pre služenja secite tortu na tipičan način.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.