Jedno od omiljenih srpskih jela
Danas vam iz bakina kuhinje donosimo sataraš na malo drugačiji način.
Praziluk iseći na krugove, kao i crni luk na tanke krugove.
Propržiti pa dodati papriku i tikvice i dodati suvi začin i izmešati. Pržiti da se ukrcka i tečnost ispari.
Dodati sečenu papriku, pa je pržiti da omekne i na kraju oljuštenu papriku. Kad tečnost lepo ispari, isključiti.
U videu u nastavku teksta detaljnije možete pogledati pripremu ovog jela.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.