Kupus salata je idealna u ovo doba godine, a ne moramo ni napominjati koliko je ovo povrće zdravo
Uvek ukusna i zdrava kupus salata mnogima je omiljena u ovo doba godine i spremamo je po svom ukusu, ali često se zapitamo kako nam ne ispadne baš kao u restoranu.
Tajna je u jednostavnim koracima koje mnoge iskusne kuvarice i domaćice primenjuju, a caka je i u jednom sastojku koji mnogima nebi pao na pamet.
Sastojci:
Što je glavica kupusa svežija, to će salata biti ukusnija. Odstraniti spoljne, uvele listove kupusa, pa oprati glavicu. Iseći ga na četrtinu, pa izrendati. Posoliti sveže izrendan kupus i dobro promešati i izgnječiti rukama. Ostaviti ga nekoliko minuta da "odmori". Dodati ulje i sirće u salatu, pa promešati. Po želji dodati i biber. Dodati malo šećera i promešati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.