Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz belo meso i pirinač
Šampinjoni se obično služe kao prilog mesu, ali mogu se jesti i zasebno kao obrok jer su veoma hranljivi. Međutim, ukoliko niste vešti u pripremi pogledajte recept u nastavku za pripremu najukusnijih šampinjona do sada. Pripremljeni na ovaj način najbolje idu uz belo meso i pirinač, piše Stvarukusa.rs.
Šampinjone obrisati ubrusom i odstraniti drške. Birajte manje da biste ih cele pržili. U tiganj sipati maslinovo ulje i dinstati šampinjone. Dodati seckan luk pa kad se proprži i šampinjoni zarumene okrenuti ih i dodati beli luk. Pržiti minut dva. Dodati začin, so, biber i rendan kačkavalj, na kraju seckan peršun. Čim se kačkavalj istopi isključiti ringlu i servirati.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.