Obožavaćete ga
Iz bakine kuhinje vam donosimo turski čokoladni mokri kolač.
Umutiti jaja sa šećerom, dodati ulje, mleko, brašno, griz, prašak za pecivo, kakao i sve izjednačiti.
Sipati u podmazan pleh i peći na 200 stepeni C 30-40 minuta. Za preliv sipati mleko, dodati čokoladu i šećer po želji, pa ostaviti da provri i istopi se čokolada.
Kad se kolač ispeče preliti sa čokoladom, a služiti ga ohlađenog.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.