Ako želite ukusan i brz obrok, a mrzi vas da kuvate nešto komplikovano, onda su uštipci idealno rešenje.
Potrebna su vam četiri sastojka koja sjedinite i kašikom vadite i na kraju sipate u zagrejano ulje. Vrući uštipci su odlični ako ih poslužite sa kajmakom ili paradajzom, ali i sa domaćim džemom.
Jogurt je obavezan sastojak jer ih čini mekanim i ukusnijim.
Jaja umutite žicom sa jogurtom, pa dodajte brašno i prašak za pecivo. Sjedinite žicom i kašikom vadite smesu i sipajte u zagrejano ulje.
Stavite ih na ubrus da se malo procede.
Ceo postupak pripreme pogledajte u nastavku.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.