Ko ga jednom proba, uvek mu se vraća
Uključiti rernu na 200 stepeni, a pleh podmazati malo jače sa uljem i staviti u rernu da se dobro ulje ugreje. Jabuke očistiti i iseći na listove. Jabuke neka budu malo mekše, ne tvrde.
Napraviti testo gušće nego za palačinke, što znači... Umutiti jaja, dodati mleko, ulje, so, dodavati brašno i žicom mutiti da se razbiju grudvice i dobije gusto testo.
Ubaciti sečene jabuke u testo i izmešati. Sipati u vruć pleh izravnati i vratiti u rernu. Peći na 200 stepeni C 40 minuta da lepo porumeni. Posuti vanilin šećerom i prah šećerom.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.