Na ovaj način krompir još niste probali
Foto: Bakina kuhinjaIz bakine kuhinje vam donosimo vrhunske pljeskavice od krompira.

Krompir skuvati i izgnječiti, dodati jaja pa izmiksati. Dodati papriku, začin, biber, seckan beli luk, prezle i sve dobro izjednačiti.
Vaditi kašikom, oblikovati loptice, pa ih malo pritisnuti formirajući male pljeskavice.
Pržiti u vrelom ulju sa obe strane da porumene. Vaditi na papirne salvete.
Uz ove male pljeskavice ide bešamel sos, može majonez, paradajz sos itd.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.







