Pečurke punjene mlevenim mesom
Ove pečurke su punjenje mlevenim mesom, te mogu da posluže kao večera, već i kompletan ručak... Uživajte!
Crni luk sitno iseći, pa propržiti u tiganju na malo vrelog ulja. Dodati iseckane peteljke šampinjona, mleveno meso, so, biber i začine, pa dinstati dok ne ispari višak tečnosti.
Dodati iseckan paradajz i svež peršun, mešati još minut-dva, pa skloniti s vatre.
Vatrostalnu posudu premazati maslacem, poređati pečurke, napuniti ih pripremljenim filom, posuti rendanom gaudom, te peći u rerni na 200 stepeni oko 20 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.