Odmorite od mesa i jake hrane
Ukoliko ste ljubitelj jela sa kiselim kupusom ovo će vam se sigurno dopasti. Prema receptu baka Jelene Petrović možete spremiti kiseli kupus sa paprikom koji je zapečen u rerni, odlično posno jelo i ne tako kalorično.
Isprobajte ga, neće vam puno vremena oduzeti priprema.
Praziluk iseći na krupnije rezance, kao i papriku i sve to propržiti na ulju. Kupus iseći na tanke rezance, pa kad se luk i paprika proprži ubaciti kupus.
Sve lepo dinstati 30 minuta bez dodatka vode na tihoj vatri. Krompir skuvati.
Kad nam se kupus izdinstao treba mu dodati mlevenu papriku, so, biber i sve izmešati. Propržiti kupus uz malo vode oko 30 minuta.
Sve to onda sipati u tepsiju, a krompir iseći na kolutove i dodati u tepsiju, pa preko krompira posuti mlevene paprike i belog luka u granulama.
Sve staviti u rernu da se ispeče, 30 minuta.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.