Izračunajte šta vas čeka u 2024. godini: Promene će biti turbulentne

Jednima će svanuti, dok se drugi neće najbolje provesti

08.12.2023. 15:16
  • Podeli:
shutterstock_2171184685 Numerologija horoskop, posao radni sto-6513f6b484a5e.webp Foto: Shutterstock

Numerologija tvrdi da su ljudi koji su rođeni u broju tri, da će biti srećnici koji će vladati u toku 2024. godine.

Ipak, svaki broj nosi određenu vibraciju koja utiče na nas na razne načine. Sada izračunajte i saznajte šta lično vas čeka u 2024. godini. 

Kako da izračunate?

Za početak, potrebno je da broj 2024 dodate vašem datumu rođenja. Broj 2024 je 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Zatim izračunajte svoj broj, na primer, ako ste rođeni 16. avgusta 1977. godine. prvo dodajte cifre dana i meseca (1 + 6 + 8 = 15). Zatim smanjite taj broj na jednocifren (1 + 5 = 6).Nakon toga, po istom sistemu, godinu rođenja svedite na jednocifreni broj (1+ 9 + 7 + 7 = 22 tj. 2 + 2 = 4).

Zatim dodajte i ove brojeve dok ponovo ne dobijete jednocifreni broj. Dakle: 8 + 6 + 4 = 18, odnosno 1 + 8 = 9. Vaš broj je u tom slučaju devet.

Godina u broju 1

Mnogo je promena pred vama, a da biste iskoristili njihov potencijal, treba da "počistite orman" na ličnom nivou. Potrebno je da drugačijete pristupate situacijama. Prihvatite ovu godinu kao proleće. Uronite u nove izazove, puni pozitivne energije.

Godina u broju 2

Ovaj broj donosi novu energiju u vaš život. Čini se da ćete preuzimati manje inicijative i da ćete biti neutralni po mnogim pitanjima. To je dobar stav, ali imajte na umu da ćete njegove plodove ubrati tek nakon što se odreknete nekih delova sebe koji su vam zaista važni. 

Foto: Pixabay

Godina u broju 3

Vi ste srećnici koji vladaju 2024. godinom. Možda su vašim životom dominirali zahtevi i želje drugih, ali ovo vreme je isključivo za vas.To ne znači da više nećete imati dosadne obaveze. Poslušajte savete onih koji vas vole i cene i iskoristite ovaj period da oslobodite maštu. Inspiracija vam sigurno neće nedostajati.

Godina u broju 4

Ovo je godina postavljanja temelja na kojima će se graditi vaša budućnost. Postupajte pažljivo prema obavezama i papirologiji. Ne dozvolite sebi da pravite greške. Okrenite se porodici i ne dozvolite nikome da vas potcenjuje.

Godina u broju 5

Ulazite u period u kome je promena neophodna za napredak. Stvoriće se mogućnosti za nova putovanja, poznanstva, radna mesta. To će samo zapaliti vašu želju za novim avanturama. Prihvatite slobodu koju vam nudi broj ove godine.

Godina u broju 6

Posvetićete se odgovorno prema porodičnim i poslovnim ulogama. Važno je da zapamtite, da ove godine ništa nećete postići ako se zatvorite u kuću i ako ne budete ni sa kim komunicirali. Druženje sa ljudima vam je neophodno u narednom periodu. Poslužite kao primer onima koji nisu objektivni i racionalni. Ne dozvolite nikome da vas izbaci iz ravnoteže.

Foto: Pixabay

Godina u broju 7

Godina odmora vam se osmehuje. Posle svih izazova, vreme je da oporavite telo i duh. Neka se neko drugi pobrine za stvari koje ste do sada vi radili. Ako se osećate usamljeno ili mislite da gubite snagu da ostvarite neke planove, znajte da ovo stanje neće trajati. Prijatelji će misliti da nemate vremena za njih, ali svakome je potrebna samoća za razvoj.

Godina u broju 8

Finansije će biti prioritetna tema. Obavezno proverite investicioni plan i razmislite u šta tačno da ulažete. Potražite savet iskusnijih, a ako se ukaže prilika vezana za nekretnine - zgrabite je.

Godina u broju 9

Zatvarate devetogodišnji ciklus. Uđite u novo, i udaljite se od svega što vas guši, čini nezadovoljnim ili vam jednostavno ne odgovara. Ovo je period zatvaranja i otvaranja novih poglavlja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()