Iako ste master šef kuhinje, ovakvi saveti uvek dobro dođu
Koliko god da imate iskustva u kuhinji, uvek dobro dođu novi saveti i ideje.
Ponekad je dovoljno da promenite neku sitnicu pa da lakše ocedite testeninu ili napravite tost i topli sendvič, a ne isprljate toster.
Zato će vam se sigurno dopasti ovaj predlog za sečenje pek papira za četvrtaste plehove.
Domaćice dobro znaju kako "voštani" papir ume da se "otima" svim pokušajima da ga prilagodite obliku.
Odvojite dovoljno vremena za to i spremite pleh pre nego što smesa bude gotova.
U suprotnom, u brzini će vam oblikovanje papira ići još teže.
Papir će lakše kad očuvati oblik kad smesu već ulijete, ali do tog trenutka možete da prikačite ivice uz stranice pleha pomoću običnih štipaljki za veš.
Isecite papir na "strateškim" mestima kao u sledećem video klipu i dobićete pravi mali "uložak" kojim možete da izvučete kolač kad bude pečen.
Neće moći ni da "mrdne", a kamoli da pukne.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.