Jednostavno je
Jedan korisnik TikToka je objasnio kako funkcioniše taj trik, a sve što vam je potrebno je aluminijumska folija.
Ukoliko želite da produžite rok trajanja svog hleba, trebalo bi da ga zamrznete u aluminijumskoj foliji.
"Najbolje je da kupujete svež hleb u pekari. Međutim, on ne traje dugo, već se poslije dva dana pojavljuje buđ. Trebalo bi da ga zamrznete ukoliko želite da mu produžite rok trajanja", kaže on, dodajući da bi, pre nego što zamrznete hleb, trebalo da ga ostavite dobro da se ohladi.
"Ukoliko ste uzeli veknu, a ona je još uvek topla, ostavite je da se ohladi. Dalje, podela na porcije je ovde jako bitna. Zadržite delove koje ćete odmah da upotrebite, a ostatak hleba podelite na porcije. Svako parče hleba dobro obmotajte folijom".
Folija će sačuvati hleb u zamrzivaču.
NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.
Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.